Aoxuegroep

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenFilemaker Pro 16

100% de originele Volledige Versie Filemaker Pro voor de Kleinhandelsdoos V16 van MAC/van de Winst activeert online

Certificaat
Van goede kwaliteit Vensters 10 Procoa-Sticker voor verkoop
Van goede kwaliteit Vensters 10 Procoa-Sticker voor verkoop
Ik kocht win10 pro en win10-huis op een gloednieuwe computer. Het product was gemakkelijk en enigszins snel te installeren. Het werkt zeer goed met echte oem sleutels

—— Franklin (van U.S.A)

Zeer professioneel op softwarepunten. Het product is precies zoals beschreven. wens zaken op lange termijn met u.

—— Paras.Nera (van het UK)

win10 en winstserver kocht ik de werken perfecte, goede communicatie met de verkoper, en het verschepen was snelle, zeer aardige verkoop, de zeer goede dienst.

—— Luis (van Frankrijk)

Ik ben online Chatten Nu

100% de originele Volledige Versie Filemaker Pro voor de Kleinhandelsdoos V16 van MAC/van de Winst activeert online

China 100% de originele Volledige Versie Filemaker Pro voor de Kleinhandelsdoos V16 van MAC/van de Winst activeert online leverancier
100% de originele Volledige Versie Filemaker Pro voor de Kleinhandelsdoos V16 van MAC/van de Winst activeert online leverancier 100% de originele Volledige Versie Filemaker Pro voor de Kleinhandelsdoos V16 van MAC/van de Winst activeert online leverancier 100% de originele Volledige Versie Filemaker Pro voor de Kleinhandelsdoos V16 van MAC/van de Winst activeert online leverancier

Grote Afbeelding :  100% de originele Volledige Versie Filemaker Pro voor de Kleinhandelsdoos V16 van MAC/van de Winst activeert online

Productdetails:

Plaats van herkomst: Ierland
Merknaam: FileMaker
Certificering: Original
Modelnummer: Pro 16

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: -Doos
Levertijd: 1-3/ Het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, D/P, D/A, L/C
Levering vermogen: 500 PCs-week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Media: Activeringscode/Downloadverbinding Uitgave: Filemaker Pro 16
Verpakking: -Doos formaat: 0,1 x 4,4 x 5,8 duim
Taal: Meertalige Taal Platform: PC

De volledige Kleinhandelsdoos V16 van 16 MAC/van de Winst van Versiefilemaker Pro activeert online Multitaal

 

Ongeveer ons:

Wij zijn betrouwbare en professionele leverancier wat in het groot OEM software aan handelaars, detailhandelaars en een groot bedrijf die software in massa vergen. En onze venstersproductcodes zijn originele degenen van Microsoft.If u detailhandelaars of installateurs, kiest ons bent en u zult een groep klanten winnen die op u vertrouwen; Als u geen slechte producten, zoals MSDN-sleutels, MAK sleutels wilt kopen, is het wijs voor u om ons te kiezen.

 

Productprofiel
Redenen waarom Onze Cliënten ons kiezen
1). De goede verzendingskortingen of zelfs vrij van bevracht.
2). Er is een team met softwarevaardigheid en kenniswachten om onze cliëntendienst te geven. Wij willen een glimlach op elk gezicht van onze cliënten zetten.
3). Snelle levering in onze gang van het leven die u een rand in markt kan geven.

 

Beschrijving

Creeer douane apps voor uw zaken met Filemaker Pro 16. FileMaker Pro 16 is eenvoudig krachtige die software wordt gebruikt om douane foutloos tot stand te brengen apps dat het werk over iPad, iPhone, Vensters, MAC, en het Web.

 

Filemaker Pro – Productoverzicht:

Begin snel. Verkies van een verscheidenheid van professioneel ontworpen Aanzetoplossingen om contacten, inventaris, projecten, rekeningen, activa, en meer te beheren.

Voer bestaande gegevens in. Breng uw bestaande gegevens in FileMaker Pro, met inbegrip van .CSV, Lusje, XML, ODBC, en Microsoft Excel-dossiers.

Pas gemakkelijk aan. Gebruik flexibele ontwerphulpmiddelen om uw lay-outs te maken kijken en enkel de manier werken u — zonder uitgebreide ontwikkelingservaring of IT vaardigheden wilt.

Krijg ingebouwde rapporteringshulpmiddelen. De gemakkelijk te gebruiken rapporterende en in kaart brengende hulpmiddelen maken het gemakkelijk om rapporten, kleurrijke grafieken, en uitvoerende dashboards met een paar kliks te maken. Sparen uw informatie in populair Excel en PDF-formaten.

Aandeel met uw team. Creeer foutloos douane apps dat het werk samen over iPad, iPhone, Vensters, MAC, en het Web. Leer meer over het delen van informatie met uw team.

Integreer met andere programma's. Ruil en sta met gegevens van andere toepassingen in wisselwerking. Plus, creeer levende, tweerichtingsverbindingen met Microsoft SQL Server, Oracle, MySQL, PostgreSQL, en de gegevensbronnen van IBM DB2.

 

Nieuw in Filemaker Pro 16:

De lay-out heeft venster bezwaar. Krijg een hiërarchische lijst van alle voorwerpen op uw lay-out. Selecteer een voorwerp en breng onmiddellijk een verandering zonder het moeten aan de reeks scheiden. Plus, vind gemakkelijk gestapelde of verborgen voorwerpen op uw lay-out.

Kaarten. In één gemakkelijke stap, creeer vensters die automatisch worden gerangschikt en op het belangrijkste scherm geschikt geplaatst. De gebruikers kunnen andere vensters of dossiers openen zonder eerst het moeten de kaart sluiten.

De nieuwe Prointerface van FileMaker op Vensters OS. Krijg een meer inheemse Venstersos ervaring op FileMaker Pro met het gloednieuwe gebruikersinterface.

Exemplaar en deeglijsten met waarden. Sparen waardevolle ontwikkelingstijd met de capaciteit om lijsten met waarden in FileMaker te kopiëren en te kleven Pro.

Variabelen in de gegevensbronverwijzingen van FileMaker. Open dynamisch ontvangen FileMaker-dossiers door een variabele te specificeren wanneer het kiezen van een dossierweg.

Verbeterde krulopties. Met meer dan 90 krulopties verkiezen van, gemakkelijk creëren detailleerde HTTP/HTTPS-netwerkvraag om JSON-gegevens bij andere toepassingen via RUST APIs te vragen.

JSON-functies. Vooraf bepaalde het gebruik functioneert om het ontleden van en het produceren van JSON-gegevens te vereenvoudigen gevraagde uit andere gegevensbronnen.

Externe manuscriptstappen. Breid de mogelijkheden van derde stop-ins met uit steun voor externe manuscriptstappen in FileMaker Insteeksdk en iOS App SDK.

Het slotpictogrammen van de Clickableveiligheid. Krijg meer details over de veiligheid van uw netwerkverbinding, zoals informatie over SSL-certificaten, verwante details, en certificaatgeldigheid.

OAuth 2,0 steun voor rekeningen. Gebruik uw bestaand Amazonië, Google, of de geloofsbrieven van de Microsoft Azurerekening aan login aan uw op fileMaker-Gebaseerde douane apps.

Field-level tekstencryptie. Capaciteit om tekst op een gebied te coderen.

 

Systeemvereisten:

Macintosh-Besturingssysteem:

MacOs-Siërra 10.12, OS X Gr Capitan 10,11

Merk op dat OS X Yosemite 10,10 niet meer wordt gesteund. Ben zeker om uw besturingssysteem bij te werken alvorens aan FileMaker Pro 16 te bevorderen.

CONTACT: Faina

Skype: service@aoxuebiz.com

Whatsapp: +8613292107132

E-mailadres: sales02@aoxuebiz.com

Contactgegevens
Aoxue Group

Contactpersoon: Nick

Tel.: +8613168007006

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)